Adviseur asbestinventarisatie

(regio Arnhem/Apeldoorn/Harderwijk, Amsterdam e.o., Oost-Brabant, Noord-Limburg)

We zoeken een adviseur asbestonderzoek om ons team bij het inventariseren van gebouwen en objecten te versterken. Het is een functie waarbij je veel vrijheid en afwisseling hebt. Je bent onderdeel van een dynamisch team, veel onderweg en geen dag is hetzelfde.

De functie
Je houdt je bezig met het zelfstandig uitvoeren van inventarisaties, advies- en begeleidingsprojecten en het uitvoeren van project- en directievoeringen. Daartoe onderhoud je contacten met opdrachtgevers, bevoegd gezag, aannemers en overige contactpersonen. Je zorgt ervoor dat projecten professioneel, gestructureerd en naar volle tevredenheid worden uitgevoerd. Uiteraard is een goede rapportage en projectadministratie een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.
Voor de functie is tevens van belang dat je een actieve rol speelt in een extern netwerk, kansen initieert en oplossingsgericht denkt en handelt. Het is een functie waarbij het belangrijk is dat je met alle lagen in een organisatie kunt schakelen.

Jouw profiel

  • je hebt een mbo-opleiding afgerond (bij voorkeur bouwkunde) of mbo werk- en denkniveau
  • je beschikt over ruime werkervaring op het gebied van asbestinventarisaties
  • je bent in het bezit van de juiste verplichte certificeringen (DIA-certificaat)
  • je bent in staat gespecialiseerde, vakinhoudelijke kennis om te zetten naar de klantvraag
  • goede adviesvaardigheden zijn vanzelfsprekend voor je
  • je beschikt over het vermogen om vanuit een ondernemende instelling ons bedrijf verder te laten groeien
  • je bent in het bezit van een rijbewijs en fulltime beschikbaar
  • De standplaats voor Oost-Brabant en Noord-Limburg is vestiging Breda
  • De standplaats voor regio Amsterdam is vestiging Delft
  • De standplaats voor regio Arnhem/Apeldoorn/Harderwijk is vestiging Zwolle

Het salaris wordt in onderling overleg bepaald, je krijgt de beschikking over een leaseauto en we bieden je verder een informele werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zoeken mensen die met ons aan een sterk merk willen bouwen. RPS werkt aan een mooier, veiliger en gezonder Nederland door oplossingen te bieden die echt werken en met vakmensen die een persoonlijke, pragmatische en daadkrachtige aanpak voorstaan.

Over RPS
Bij RPS maken de medewerkers het bedrijf. Binnen onze business unit asbest werken we met een problematiek die een professionele aanpak vereist. Inzicht, een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en kennis is noodzakelijk om onze klanten bij te staan in het zorgen voor een veilige en gezonde woon- en werkomgeving.

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig

Adviseur asbestinventarisatie Edith Huijbregts
Meer informatie
Edith Huijbregts
Inhoudelijke informatie
Harry Nieuwesteeg