Adviseur vergunningenmanagement

Ben jij die ondernemende en marktgerichte adviseur vergunningenmanagement die samen met onze andere specialisten gaat werken aan het juridisch obstakelvrij maken en in uitvoering krijgen van multidisciplinaire projecten?

Samen met 400 collega’s werken we binnen het advies- en ingenieursbureau dagelijks aan ondergrondse en bovengrondse infrastructuur, waterveiligheidsvraagstukken en de inrichting van het stedelijk en landelijk gebied. Bij deze technisch- en omgevingscomplexe projecten beheersen onze adviseurs vergunningenmanagement in nauwe samenwerking met de project- en omgevings¬managers de risico’s van ruimtelijke procedures en vergunningen voor onze opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, nutsbedrijven, gemeenten en aannemers.

Werkzaamheden
Samen met jouw projectteam werk je aan de voorbereiding en uitvoering van projecten op het gebied van kabels en leidingen, waterveiligheid, openbare ruimte en infrastructuur en waterbodem. Hiervoor vraag en bewaak je het vergunningenproces voor ruimtelijke inrichtingsvragen rondom (stedelijke) infrastructuur en gebiedsontwikkeling. Ook houd je je bezig met het doorlopen van ruimtelijke procedures zoals bijvoorbeeld bestemmingsplanwijzigingen. Met je collega’s vergunningen-management ontwikkel je kennis en deel je geleerde lessen. Zo maak je iedere dag het verschil voor je RPS collega’s en onze opdrachtgevers.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, op juridisch gebied of in de richting van planologie en/of omgevingsmanagement
  • Je hebt drie jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van vergunningen en procedures
  • Je hebt kennis en ervaring met ruimtelijke ordeningsprocedures en MER is een pré
  • Je vindt het leuk om contact te hebben met opdrachtgevers en stakeholders en om samen te werken op zowel locatie als binnen projectteams
  • Je bent op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom vergunningen en ruimtelijke ordening en houdt de ontwikkelingen en wijzigingen bij
  • Je hebt ervaring als vergunningenmanager met het werken voor aannemers, bedrijven en overheden
  • Je schrijft en spreekt overtuigend waardoor je makkelijk draagvlak en de juiste informatie krijgt
  • Je bent een ondernemend, enthousiast, flexibel en accuraat
  • Je bent in bezit van rijbewijs B

Wij bieden
Bij RPS krijg je de mogelijkheid jezelf te ontplooien en op de kaart te zetten. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers en zoeken bewust naar de verbinding tussen persoonlijke en organisatieontwikkeling. Je werkt in een specialistisch klantgericht team en een platte, informele organisatiestructuur met korte lijnen. Transparantie binnen ons bedrijf zorgt voor collega’s die elkaar kennen en van elkaar weten wat er speelt. Kennis, kunde, kwaliteit en samenwerken geven jou de tools voor het realiseren van mooie en boeiende projecten in een prettige werksfeer. In deze uitdagende functie krijg je ruime ontwikkelmogelijkheden en kansen om jezelf op de kaart te zetten en een leaseauto, laptop en telefoon om effectief, snel en representatief op iedere (project)locatie samen te werken.

Meer informatie
Herken je jezelf in deze functieomschrijving en stel je prijs op een informele, collegiale werksfeer, dan ontvangen wij graag je sollicitatie voorzien van je Curriculum Vitae.

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig

Adviseur vergunningenmanagement Heidi van de Haar
Meer informatie
Heidi van de Haar
Inhoudelijke informatie
David Gideonse