Brandveiligheidsadviseur

Veilige gebouwen en gezonde gebruikers zijn een must voor gebouweigenaren. Dat is waar we bij RPS met onze inspecteurs, ingenieurs en adviseurs dagelijks betekenis aan geven. En brandveiligheid is hot. Ben jij een expert in het vakgebied brandveiligheid? Weet jij klanten aan je te binden en wil jij vanuit een gedreven team invulling geven aan deze belangrijke vraag? We zoeken versterking in advieskracht gecombineerd met concrete commerciële slagkracht en hebben plaats voor een brandveiligheidsadviseur.

De functie
Als brandveiligheidsadviseur geef je samen met je directe collega’s in het vakgebied invulling aan diverse advies- en inspectieprojecten. Je vervult daarin de rol van (inspecterend) adviseur, die de ambitie en ervaring heeft om het vakgebied binnen RPS verder en concreter op de kaart te zetten. Je bent daarbij de aanjager. Dat doe je onder andere vanuit je eigen netwerk, het bestaande netwerk van RPS en door het vinden en binden van nieuwe klanten. Je bent geen acquisiteur, maar een brandveiligheidsexpert met een duidelijke visie op en bewezen ervaring met het commerciële speelveld waar jij en je collega’s zich in bevinden. Vanuit dat speelveld breng je het vakgebied binnen RPS verder op gang.

Jouw profiel
Je hebt Hbo werk- en denkniveau op het gebied van bouwkunde of een vergelijkbare technische opleiding op het gebied van vastgoed. Daarnaast heb je essentiële afgeronde opleidingen op het gebied van brandveiligheid. Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van brandveiligheid is een must. In die tijd heb je een eigen netwerk van (potentiële) klanten opgebouwd. Nieuwe klanten pak je snel en gericht op. Je kunt aantonen dat je ervaring hebt met commerciële trajecten zoals aanbestedings en offertetrajecten met de nadruk op brandveiligheid. Je wilt een voorloper zijn in je vakgebied en wil vanuit die rol ook je collega’s meenemen en inspireren tot verbetering. Het nemen van initiatieven is je op het lijf geschreven. Daarnaast ben je expressief, creatief, flexibel, pragmatisch en zijn je communicatieve vaardigheden sterk ontwikkelt zowel schriftelijk als mondeling. Van het samenwerken met anderen om doelstellingen te bereiken krijg je energie. Je weet een brug te slaan tussen inhoud en advies en kunt dit aantrekkelijk en overzichtelijk uiten. Het vertalen van technische theorie en praktijk naar toegankelijke informatie is voor jou geen enkel probleem. Nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied volg je nauwlettend en maak je je snel eigen.

Wij bieden
Je wordt onderdeel van het team Vastgoedmanagement. Het team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde collega’s die voor onze brede klantengroep inspecteren, adviseren en organiseren. We houden ons bezig met het beheren en onderhouden van voornamelijk bestaand vastgoed. Onze klanten zijn onder andere gerenommeerde beleggers, woningcorporaties, de Rijksoverheid, gemeenten en andere vastgoedeigenaren. We werken nauw samen met andere teams waaronder asbestinventarisatie, bodem en binnenmilieu binnen RPS op het gebied van gebouwen, vanuit de gedachte ‘veilige gebouwen en gezonde gebruikers’. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers en zoeken bewust naar de verbinding tussen persoonlijke en organisatie ontwikkeling. Je werkt in een klantgericht team en een platte, informele, organisatiestructuur met korte lijnen. Transparantie binnen ons bedrijf zorgt voor collega’s die elkaar kennen en van elkaar weten wat er speelt. Kennis, kunde, kwaliteit en samenwerken geven jou de tools voor het realiseren van mooie en boeiende projecten in een prettige werksfeer.

Nieuwsgierig?
Ben jij die enthousiaste brandveiligheidsadviseur die wij zoeken en nieuwsgierig naar de opgave die bij RPS ligt? Spreekt een informele, collegiale werksfeer je aan? Verras ons met je cv en een motivatie waar het enthousiasme vanaf spat.

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig

Brandveiligheidsadviseur Nicolle Bouwmeester
Meer informatie
Nicolle Bouwmeester
Inhoudelijke informatie
Maarten van Egmond