Engineer (HDD) Gestuurde Boringen

Ben jij degene die weet wat er zich afspeelt bij een boor-rig? Sleufloze technieken kennen geen geheimen voor jou? Kom dan ons enthousiaste team ondergrondse infra in Leerdam versterken als Engineer (HDD) Gestuurde Boringen.

Je werkomgeving
Binnen het advies- en ingenieursbureau werken we samen met 400 collega’s dagelijks aan ondergrondse en bovengrondse infrastructuur, waterveiligheidsvraagstukken en de inrichting van het stedelijk en landelijk gebied. Bij al deze technische- en omgevingsfactoren spelen kabels en leidingen een essentiële rol met een specialistische aanpak. Dit specialistische team “ondergrondse infra” is een jong en dynamisch team bestaande uit 19 collega’s. Het team bouwt aan de toekomst en streven met elkaar om projecten op een efficiënte, commerciële en professionele wijze te realiseren. Onze projecten betreffen vooral nieuwe of gewijzigde aansluitingen, verleggingen, netreconstructies of -uitbreidingen, bij diverse klanten.

Functie
In de functie van HDD-engineer ben je dé specialist die de klant alles kan vertellen over sleufloze technieken. Bovendien adviseer je de klant of een ontwerp haalbaar is en voldoet aan de gestelde eisen (of niet). Jij weet de brug te slaan tussen de theorie en de praktijk. Je voelt je op je gemak met het gebruiken van engineering software en je weet als geen ander hoe je berekeningen kan opzetten. Je bent niet bang om belanghebbenden en vergunningverleners te bellen en zelfstandig langs te gaan om ontwerpen vergunningsklaar te krijgen.

Naast de engineering van sleufloze technieken verwachten wij ook dat je meedraait in het ontwerpen van tracés, verleggingen en het calculeren van werkzaamheden om ook als all-round engineer aan de slag te kunnen. Je ben proactief betrokken bij het werk ter bevordering van kwaliteit en efficiency en je hanteert een commerciële aanpak.

Wij verwachten van jou

  • Een MBO+ / HBO werk- en denkniveau in de richting civiele techniek (infra);
  • Kennis van voorschriften, normen en regelgeving ten aanzien van de horizontaal gestuurde boring;
  • Ervaring met projectvoorbereiding en projectbeheersing;
  • Kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en leidingen;
  • Ervaring met autodesk Autocad Civil 3D software eventueel ook van drill control;
  • Ervaring met (sterkte)berekeningen in Sigma 2016 of vergelijkbaar;
  • Uitstekende communicatie vaardigheden voor het onderhouden van contracten binnen en buiten de organisatie;
  • Zelfstandig, flexibel, klantgericht en stressbestendig;
  • Vernieuwde ideeën en bereid actief mee te werken aan de verder groei van de afdeling.

Wij bieden
Een uitdagende functie voor 40 uur per week met ruime ontwikkelmogelijkheden zowel in functie als in opleiding en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een leaseauto. Het werken in marktgerichte teams zorgt voor een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Dit zorgt voor transparantie binnen ons bedrijf en zorgt er tevens voor dat collega’s elkaar kennen en van elkaar weten waar ze zich mee bezig houden. Kennis, kunde, kwaliteit en samenwerken staan garant voor het realiseren van mooie en boeiende projecten in een prettige werksfeer.

Meer informatie
Herken je jezelf in deze functie en stel je prijs op een informele, collegiale werksfeer, dan ontvangen wij graag je sollicitatie voorzien van curriculum vitae.

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig

Engineer (HDD) Gestuurde Boringen Heidi van de Haar
Meer informatie
Heidi van de Haar