Junior adviseur waterbeheer

Voor ons team Water en Bodem in Leerdam zijn wij op zoek naar een junior adviseur waterbeheer.
Ons team werkt hoofdzakelijk aan projecten in het midden en westen van Nederland op het gebied van waterkwantiteit en waterkwaliteit. Ook ondersteunen wij onze klanten op locatie met (technische) advisering. Hiervoor zijn wij op zoek naar een nieuwsgierige, initiatiefrijke en deskundige collega die enige ervaring heeft binnen het werkveld water.

De functie
Tot de werkzaamheden behoren het inventariseren, analyseren en adviseren t.a.v. watersystemen (bv watersysteemanalyses, watergebiedsplannen, effectenstudies). Je werkt de maatregelen en inrichtingsprojecten uit en draagt bij aan planvormingsprocessen met bijvoorbeeld waterhuishoudkundige plannen en variantenstudies. Tevens geef je advies op het gebied van waterkwantiteit binnen integrale projecten en werk je mee aan het opstellen van offertes en budgetten/voorcalculaties van projecten.

Voorbeelden van projecten die binnen het team waterbeheer spelen zijn:

  • Waterberging en waterstructuur De Uithof – Utrecht
  • Variantenstudie wateraanvoer Krimpenerwaard - Provincie Zuid-Holland
  • Peilbesluit Berkel -Hoogheemraadschap van Delfland
  • Watersysteemanalyse - Waalwijk-Zuid

Jouw profiel
Wij zoeken een adviseur op HBO+-niveau of een academicus (studierichting waterbeheer) met actuele kennis van het werkveld water (markt, product, wet- en regelgeving). Je hebt 2 à 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van waterbeheer en wil je graag verder ontwikkelen als vakinhoudelijk adviseur. Ervaring op het gebied van SOBEK is daarbij een pré.

Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te functioneren, je kan projectmatig werken en je hebt een flexibele instelling en brede interesse in aanverwante vakgebieden. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden
Een uitdagende functie voor minimaal 32 uur per week met ruime ontwikkelmogelijkheden. Bij RPS heb je de mogelijkheid jezelf te ontplooien en op de kaart te zetten. Het werken in marktgerichte teams zorgt voor een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Dit zorgt voor transparantie binnen ons bedrijf en maakt dat collega’s elkaar kennen en van elkaar weten wat er speelt. Kennis, kunde, kwaliteit en samenwerken staan garant voor het realiseren van mooie en boeiende projecten in een prettige werksfeer.

Herken je jezelf in deze functieomschrijving en stel je prijs op een informele, collegiale werksfeer? Solliciteer direct!

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig

Junior adviseur waterbeheer Heidi van de Haar
Meer informatie
Heidi van de Haar
Inhoudelijke informatie
Coen Vrijland