Junior autocad tekenaar

Ons team tekeningmanagement maakt samen met het team vastgoedmanagement onderdeel uit van de business unit huisvesting & vastgoed in Delft. Door het groeiend aantal uitdagende projecten voor diverse (grote) opdrachtgevers, is in dit team plaats voor een enthousiaste en gedreven junior AutoCAD tekenaar.

Je houdt je vooral bezig met het vervaardigen van NEN2580 tekenwerk.

De functie
Een afwisselende functie waarbij je intensief samenwerkt met collega’s in het team. Je hebt regelmatig contact met opdrachtgevers en informeert hen proactief. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Uitwerken van NEN2580 tekenwerk met onze eigen applicatie
  • Mutatie tekenwerk voor vaste opdrachtgevers
  • Het verwerken van de documenten in ons vastgoeddossier
  • Overige tekenwerkzaamheden zoals ontruimingsplattegronden volgens NEN1414
  • Digitaliseren van bouwkundige plattegronden
  • Het aanpassen van 3D tekenwerk met de applicatie Revit
  • Het inmeten van gebouwen op locatie.

Jouw profiel
Je hebt ervaring met tekenwerk en wil daarin verder ontwikkelen. Natuurlijk heb je ruimtelijk inzicht en ben je bouwkundig onderlegd. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent nauwkeurig en communicatief vaardig. Een flexibele instelling en een resultaatgerichte en proactieve houding zijn voor jou vanzelfsprekend.

Je vakkennis
Je hebt onlangs je bouwkundige opleiding op mbo- of hbo-niveau met plezier en succesvol afgerond. Autocad heeft voor jou geen geheimen en als je kunt werken met de applicatie Revit is dat een pre. Je bezoekt regelmatig locaties en hebt daarvoor uiteraard je rijbewijs. Als het nodig is dat je een locatie bezoekt, heb je de beschikking over een poolauto.

Het team
Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die uitdagingen zoeken en professioneel willen groeien. We hebben ons in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van NEN2580. Onze klanten zijn onder andere gerenommeerde beleggers, woningcorporaties en vastgoedeigenaren. Ook werken we nauw samen met andere teams binnen RPS op het gebied van vastgoedmanagement.

RPS biedt
Een functie voor 40 uur per week. Veel aandacht voor de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je werkt in een specialistisch klantgericht team en een platte, informele, organisatiestructuur met korte lijnen. Transparantie binnen ons bedrijf zorgt voor collega’s die elkaar kennen en van elkaar weten wat er speelt. Het resultaat is dat je samenwerkt in een prettige werksfeer.

Meer informatie
Ben jij de gedreven tekenaar die we zoeken? Stel je prijs op een informele, collegiale werksfeer? Stuur dan je motivatie waar het enthousiasme vanaf spat en je cv waaruit blijkt dat jij hebt en bent waar wij naar op zoek zijn.

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig

Junior autocad tekenaar Nicolle Bouwmeester
Meer informatie
Nicolle Bouwmeester
Inhoudelijke informatie
George Verheijen