Laboratoriummedewerker Breda

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij nieuwe enthousiaste collega voor de functie van laboratoriummedewerker.

De functie
Je gaat deel uitmaken van ons team van laboranten voor onderzoek van diverse materialen op asbest. Je werkt mee aan het gehele analysetraject van monstervoorbehandeling tot en met rapportage. Voor de bepaling van de analyses wordt gebruik gemaakt van (elektronen)microscopie.

Jouw profiel
Je beschikt over een opleiding op MLO/KMLO niveau. Je bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht, beschikt over goede contactuele vaardigheden en je bent een echte teamspeler. Je bent periodiek beschikbaar voor oproepdiensten op een avond of in het weekend. Een flexibele instelling is noodzakelijk, aangezien er mogelijk overgegaan wordt op werken in verschoven tijden. Je standplaats is Breda.

Bedrijfscultuur
Bij RPS maken de medewerkers ons bedrijf. Wij zoeken mensen die met ons aan een sterk merk willen bouwen. RPS werkt aan een mooier, veiliger en gezonder Nederland door oplossingen te bieden die echt werken en met vakmensen die een persoonlijke, pragmatische en daadkrachtige aanpak voorstaan. Je bent werkzaam in een ondernemende sfeer, met collega’s die naar elkaar uitzien en met prima arbeidsvoorwaarden. Er bestaat een collectieve pensioenverzekering en ziektekosten¬verzekering en je kunt deelnemen aan het internationaal aandelenplan van RPS. RPS hecht aan permanente educatie. Wij stimuleren je om te blijven groeien in je vakgebied en je zowel persoonlijk als inhoudelijk verder te ontwikkelen en verbeteren.

RPS is in Nederland met 350 medewerkers vanuit vijf vestigingen actief in de sectoren: Gebiedsinrichting & Infrastructuur, Huisvesting & Vastgoed, Milieu & Veiligheid en Laboratoria voor Asbest & Arbo. RPS Nederland is onderdeel van RPS Group Plc in Engeland, een succesvol internationaal opererend adviesbureau op het terrein van gebiedsontwikkeling, milieumanagement en energie. RPS heeft wereldwijd 5000 medewerkers verspreid over 85 steden en is beursgenoteerd aan de London Stock Exchange.

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig

Laboratoriummedewerker Breda Edith Huijbregts
Meer informatie
Edith Huijbregts
Inhoudelijke informatie
Joeri Hoppenbrouwers