Senior adviseur geotechniek

Ons team waterveiligheid & waterbouw in Delft bestaat uit meer dan 20 enthousiaste adviseurs, werkvoorbereiders en projectleiders. Door het groeiend aantal uitdagende projecten voor Rijkswaterstaat, provincies en waterschappen is in dit team plaats voor een enthousiaste, gedreven en ervaren senior adviseur geotechniek. Die als deskundig collega onze geotechnische dienstverlening versterkt en verdiept met innovatieve oplossingen die antwoord geven op het groeiend aantal complexe vragen van onze opdrachtgevers.

Het team
Ons team waterveiligheid & waterbouw heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van assetmanagement, toetsing, ontwerp, voorbereiding en contractmanagement van primaire dijkversterkingen, regionale kadeverbeteringen en waterinfrastructuur in complexe omgevingen. Onze klanten zijn waterschappen, provincies, Rijkswaterstaat, gemeentes en aannemers. Binnen het team adviseert de vakgroep geotechniek, bestaande uit 6 medewerkers, in projecten en bij opdrachtgevers. Onze geotechnisch adviseurs werken nauw samen met andere teams binnen RPS op het gebied van infrastructuur, natuur en recreatie in zettingsgevoelige gebieden.

De functie
Je levert geotechnische expertise in projecten en denkt en werkt van begin tot einde actief mee. Binnen je vakgebied zoek je de grenzen op en kom je met heldere en maakbare adviezen. Je werkt intensief samen met de projectleider en deelt je kennis binnen het projectteam. Met je vakgenoten bouw je mee aan de verdere groei van kennis en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Je begeleidt jongere medewerkers in hun professionele ontwikkeling. Je maakt het verschil in vakkennis en in ervaring bij het uitvoeren van complexe projecten en het aanboren van nieuwe markten. Vanuit ons kantoor in Delft werk je samen met collega-specialisten aan uitdagende projecten in heel Nederland.

Jouw profiel
Je bent creatief en pragmatisch en hebt relevante werkervaring als geotechnisch adviseur. Je gaat voor je vak en werkt graag samen met anderen om doelstellingen te halen. Je ziet het als een uitdaging om onze vakgroep geotechniek verder op te bouwen. Je bent flexibel, communicatief en je hebt het geduld om anderen uitleg te geven en kennis over te dragen.

Je vakkennis
Je hebt een afgeronde technische opleiding geotechniek op HBO/WO niveau en aantoonbaar projectervaring in natte infrastructuur projecten. Je hebt ervaring in het beoordelen van de stabiliteit van waterkeringen, oeverconstructies en waterbouwkundige kunstwerken. Uiteraard ben je vertrouwd met geotechnische rekenprogrammatuur (D-series, Plaxis), berekeningsmethodieken en de relevante normen en richtlijnen in je vakgebied. Je hebt geen enkele moeite met het vertalen van theorie naar praktisch toepasbare innovaties en ontwerpen. Je ziet het als dé opgave om technische risico’s en oplossingen op een pragmatische wijze te benoemen en te beheersen.

Wij bieden
Ons team waterveiligheid & waterbouw bestaat uit gemotiveerde mensen die uitdagingen zoeken en professioneel willen groeien. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers en zoeken bewust naar de verbinding tussen persoonlijke en organisatie ontwikkeling. Je werkt in een specialistisch klantgericht team en een platte, informele, organisatiestructuur met korte lijnen. Transparantie binnen ons bedrijf zorgt voor collega’s die elkaar kennen en van elkaar weten wat er speelt. Kennis, kunde, kwaliteit en samenwerken geven jou de tools voor het realiseren van mooie en boeiende projecten in een prettige werksfeer. In deze uitdagende functie voor minimaal 32 uur per week krijg je ruime ontwikkelmogelijkheden en kansen om jezelf op de kaart te zetten.

Meer informatie
Ben jij die ervaren, gedreven en enthousiaste adviseur geotechniek? Spreekt een informele collegiale werksfeer je aan? Stuur ons dan je cv en motivatiebrief.

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig

Senior adviseur geotechniek Nicolle Bouwmeester
Meer informatie
Nicolle Bouwmeester
Inhoudelijke informatie
Sandor de Kluizenaar