Senior OCE Deskundige / Projectmanager

Naar aanleiding van de aanhoudende groei van RPS Explosives Engineering Services zijn wij op zoek naar een Senior OCE Deskundige / Project Manager voor ons Nederlandse team. De positie maakt deel uit van ons wereldwijde UXO Assessment Team, dus naast werkzaamheden bij projecten binnen Nederland kunt u ook worden ingezet voor het Land and Marine team in het Verenigd Koninkrijk voor internationale projecten.

Je zal vooral werkzaam zijn in een van onze kantoren in Leerdam, Ouderkerk aan de Amstel of Delft.

De functie
De senior OCE-deskundige is de primair verantwoordelijke voor de kwaliteit en veiligheid op opsporingsprojecten. De senior OCE-deskundige zorgt voor alle verplichte administratie conform het WSCS-OCE, en is betrokken bij het opstellen van de projectplannen, het beoordelen van de vooronderzoeken, het interpreteren van detectiegegevens en bij de ontwikkeling van nieuwe opsporingsmethoden.

Voor de juiste kandidaat biedt deze functie een ideale kans om carrière te maken in een sterk en gevestigd team van NGE professionals.

Jouw profiel / vakkennis
Je bent gekwalificeerd als Senior OCE Deskundige. Daarbij is het vanzelfsprekend dat je diepgaande praktijkkennis van WSCS OCE hebt. Je hebt ervaring in het managen en uitvoeren van veldwerk binnen Nederland. Tevens heb je ervaring met werken in een adviesomgeving met klantcontact. Zowel de Nederlandse als Engelse taal beheers je in zowel woord als geschrift. Beheersing van de Duitse taal is een pré. Ook de Duitse S20 kwalificatie is een pré.Regelmatig reizen zowel nationaal als internationaal behoort bij de functie. Het in bezit hebben van een rijbewijs B is vereist voor het invullen van de functie.

Wij bieden
Een uitdagende, fulltime (40 uur) functie met ruime ontwikkelmogelijkheden en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. De platte organisatiestructuur met korte lijnen leidt tot transparantie binnen ons bedrijf en maakt dat collega’s elkaar kennen en van elkaar weten wat er speelt. Kennis, kunde, kwaliteit en samenwerken staan garant voor het realiseren van mooie en boeiende projecten in een prettige werksfeer.

Meer informatie
Ben jij de senior OCE deskundige / projectmanager met pit die we zoeken en stel je prijs op een informele, collegiale werksfeer? Solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig

Senior OCE Deskundige / Projectmanager Heidi van de Haar
Meer informatie
Heidi van de Haar
Inhoudelijke informatie
David Gideonse