RPS viert groei in Zwolle

Feestelijke opening uitgebreid pand

  • |

RPS heeft woensdag 28 maart 2018 de uitbreiding van haar pand aan de Ampèrestraat in Zwolle feestelijk beklonken met champagne, slingers en confetti. “Alle ingrediënten zijn nu aanwezig om klanten in deze regio optimaal te bedienen binnen zowel de asbestketen, als voor vastgoed en landmeetkundig gerelateerde diensten”, sprak de opgetogen teamleider Harry Tammes vanuit de Zwolse vestiging.

Groeiende vraag
De uitbreiding van het pand in Zwolle was noodzakelijk om in het noorden van Nederland tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar asbestadvies- en onderzoek. In het verlengde daarvan komt er vanuit deze vestiging ook expertise aan boord voor het uitvoeren van inventarisaties en inspecties voor het beheer en onderhoud van vastgoed.

Regionale focus
Verder voegt RPS landmeetkundige expertise uit Leerdam toe aan het team in Zwolle. “We vinden het belangrijk dicht bij de klant te zitten. Zo zijn we in het aardbevingsgebied van Groningen bijvoorbeeld met 3D-scans actief om de schade van de huizen in beeld te brengen. Dan is het zowel voor de klant als voor ons prettig als er een regionale focus is. We kennen de cultuur én spreken de taal van de mensen”, aldus Tammes.

Laboratorium
RPS nam het pand in 2014 in gebruik met een team van asbestconsultants en asbestlaboranten. In het pand heeft RPS analyse een laboratorium ingericht met onder meer een elektronenmicroscoop (SEM/EDX) voor het uitvoeren van asbestanalyses. Destijds was de oude locatie in Hoogeveen te klein voor het uitbreiden van de activiteiten in het noordoostelijk deel van Nederland.

Op de hoogte blijven van onze werkzaamheden?
Meld u nu aan en ontvang twee keer per jaar ons magazine boordevol verhalen.

Magazine aanvragen