Junior werkvoorbereider

Voor ons team landschap en natuur in Leerdam zijn wij op zoek naar een junior werkvoorbereider. Ben jij die ondernemende schoolverlater of junior die het verschil maakt?

De functie
Als startende werkvoorbereider ben je breed inzetbaar, sta je aan de basis van onze projecten en draag je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je eigen werk. Je houdt je voornamelijk (zelfstandig of in teamverband) bezig met het voorbereiden en uitwerken van projecten op het gebied van ecologische verbindingszones, beekherstel, het inrichten van bos-, natuur- en recreatiegebieden, fiets- en wandelpaden en kleine kunstwerken. Daarnaast stel je contractdocumenten op en ben je verantwoordelijk voor het aanvragen van vergunningen.

Jouw profiel
Je bent trots op wat je doet en ambieert een carrière bij een ingenieursbureau. Je durft verantwoordelijkheid aan en bent ondernemend. Verder ben je bereid energie te steken in je eigen ontwikkeling. Kwaliteit staat ook bij jou hoog in het vaandel. Een flexibele instelling, goede communicatieve vaardigheden en een resultaatgerichte en proactieve houding zijn op jou van toepassing. Als je de eerste stappen in je carrière al hebt gezet is het een pré als dit in een vergelijkbare functie is.

Je vakkennis

  • je hebt een relevante mbo- of hbo-opleiding (Larenstein/HAS) afgerond, met aanknopingspunten voor de functie;
  • tijdens je opleiding (en eventueel in de praktijk) heb je kennis opgedaan van verschillende contractvormen als RAW en UAV-gc en je hebt de ambitie om hier een specialist in te worden;
  • je beschikt over kennis van de meest relevante wet- en regelgeving met betrekking tot diverse aspecten van gebiedsinrichting;
  • besteks- en tekenprogrammatuur (AutoCAD en bij voorkeur Civil 3D) zijn bekend terrein voor je.

Wij bieden
Een uitdagende functie voor 40 uur per week met diverse ontwikkelmogelijkheden en prima arbeidsvoorwaarden. De organisatiestructuur met korte lijnen leidt tot transparantie binnen ons bedrijf en maakt dat collega’s elkaar kennen en van elkaar weten wat er speelt. Kennis, kunde, kwaliteit en samenwerken staan garant voor het realiseren van mooie en boeiende projecten in een prettige, informele werksfeer.

Maak ons enthousiast en solliciteer
Ben jij de junior werkvoorbereider die we zoeken? Daag ons uit. We gaan graag met je in gesprek.

Solliciteer direct


Junior werkvoorbereider Marrit Zijderveld
Heb je nog vragen?
Ik kom graag met je in contact.
Marrit Zijderveld