Ontwerper/tekenaar droge infra - Delft

Weet jij samen met de werkvoorbereider en de projectleider globale plannen en concepten te vertalen naar technisch uitvoerbare ontwerpen? Loop je warm voor aanleg en reconstructies van wegen, kades, dijken, rioleringen, woonwijken, bedrijventerreinen, watersystemen en alles wat daar deel van uitmaakt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct en werk samen met ons aan een duurzame leefomgeving!

Het team openbare ruimte & infra bestaat uit gemotiveerde collega’s die voor onze brede klantengroep werken voorbereiden. Betrouwbare ontwerpen zijn een must voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn onder meer het Havenbedrijf Rotterdam, de provincie Zuid-Holland, aannemers, waterschappen, projectontwikkelaars en ontwikkelingsbedrijven. Ben jij de ontwerper/tekenaar die ons team versterkt?

Enkele projecten:

 • Rondweg Waddinxveen (N207);
 • Engineering Distripark Maasvlakte 2;
 • Zettingsvrij maken van de openbare ruimte in Woerden en Gouderak;
 • Inpassing verbreding A9 gemeente Amstelveen;
 • Klimaatbestendige inrichting Vianen, Kaatsheuvel, Etten-Leur.

De functie: samenwerken aan uiteenlopende projecten op civieltechnisch vlak
Je gebruikt je technische kennis om de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen in uitvoerbare gedetailleerde en optimale technische ontwerpen. Dat doe je in AutoCad en Civil 3D. Samen met je collega’s zorg je voor maakbare technische oplossingen.

Een professionele ontwerper/engineer; dit ben jij
Je voegt in op de snelweg die RPS heet en beweegt je in een dynamische omgeving. Je gaat voor persoonlijke ontwikkeling, bent trots op wat je doet en werkt graag aan interessante en aansprekende projecten in de buitenruimte. Je bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit in je werk. Je herkent je in de kernwaarden van RPS: pragmatisch, persoonlijk en daadkrachtig.

Jouw achtergrond:

 • Je beschikt over MBO+ of HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar door een afgeronde opleiding civiele- of cultuurtechniek;
 • Je hebt kennis van AutoCad en Civil 3D;
 • Je wilt jezelf ontwikkelen op het gebied van BIM en bent niet bang om innovatieve ideeën in de praktijk te brengen;
 • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend;
 • Je kunt zelfstandig werken maar werkt ook graag samen met de collega’s binnen het team en van andere teams.

Werken bij RPS
RPS blijft investeren in technologische innovaties; hiermee maken we de werkprocessen van opdrachtgevers betrouwbaarder, slimmer en makkelijker. Daarnaast blijven we trouw aan onze persoonlijke benadering; direct contact is in onze ogen onmisbaar voor een goede samenwerking met klanten én medewerkers. Kennis, kunde, kwaliteit en samenwerking zijn de tools die je gebruikt om mooie projecten te realiseren.

Ons aanbod:

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Werken in een platte, informele organisatie met korte lijnen;
 • Doorlopende educatie d.m.v. opleidingen en cursussen;
 • Deelnemen aan het RPS participatieplan (RPS aandelen kopen).

Maak ons enthousiast en solliciteer
Ben jij de ontwerper/engineer die we zoeken? Daag ons uit: solliciteer direct. We gaan graag met je in gesprek.

Over ons
RPS is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau voor omgevings- en veiligheidsvraagstukken. Vanuit onze vijf vestigingen werken we dagelijks met 400 professionals aan het mooier en veiliger maken van Nederland. Kennis, kwaliteit, kunde en samenwerken staan garant voor het realiseren van mooie en boeiende projecten in een prettige werksfeer.

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig

Ontwerper/tekenaar droge infra - Delft Nicolle Bouwmeester
Meer informatie
Nicolle Bouwmeester