Projectleider rail

Voor ons team Landmeten & geo-informatie zijn we op zoek naar een projectleider rail. Ben jij die unieke persoon die het verschil maakt en RPS en het team helpt door te ontwikkelen?

De functie
Als projectleider heb je een belangrijke spilfunctie in het verrichten van diverse (meet-)werkzaamheden met betrekking tot de uitvoering van railprojecten. Vanzelfsprekend ben je in staat technische tekeningen te lezen en ben je verantwoordelijk voor de correcte aanlevering en verwerking van de meetresultaten voor de binnendienst. Het adviseren aan opdrachtgevers over de uitvoering van maatvoering is dagelijkse kost. Naar aanleiding van de vraag van de opdrachtgevers, stel je offertes op. Verder maak je de projectplanning en stel je deze, indien nodig , bij. Met je collega’s deel je kennis, stuurt de toegewezen medewerkers van de buitendienst aan en coacht hen indien nodig. De flexibiliteit die door de opdrachtgevers gevraagd wordt kun je op de juiste wijze samen met je collega’s invullen. In de voor ons groeiende markt, werken we momenteel voor alle spooraannemers in de Nederlandse markt.

Het team
Ons team landmeten en geo-informatie bestaat uit gemotiveerde mensen die uitdagingen zoeken en professioneel willen groeien. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers en zoeken bewust naar de verbinding tussen persoonlijke en organisatie ontwikkeling. Je werkt in een klantgericht team en een platte, informele, organisatiestructuur met korte lijnen.

Jouw profiel

  • je hebt minimaal een afgeronde MBO / HBO opleiding afgerond in de richting Landmeetkunde, Geodesie of Civiele Techniek;
  • je hebt ervaring met het begeleiden van (grotere) railprojecten;
  • je bredere kennis/ervaring ten aanzien van landmeetkundige werkzaamheden is een pré;
  • het werken onder tijdsdruk geeft je een kick, geen stress;
  • Leica-apparatuur, Amberg-trolley (pré) en AutoCAD kennen geen geheimen voor je;
  • een rijbewijs B (en bij voorkeur ook E) is noodzakelijk voor deze functie;
  • je bent in het bezit van een VCA- en DVP-certificaat.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een gedreven team, met ruime ontwikkel¬mogelijk¬heden. Bij RPS heb je de kans jezelf te ontplooien en op de kaart te zetten.
Transparantie binnen ons bedrijf zorgt voor collega’s die elkaar kennen en van elkaar weten wat er speelt. Kennis, kunde, kwaliteit en samenwerken geven jou de tools voor het realiseren van mooie en boeiende projecten in een prettige werksfeer.

Nieuwsgierig?
Ben jij die enthousiaste projectleider en nieuwsgierig naar de opgave die bij RPS voor je klaar ligt? Spreekt een informele, collegiale werksfeer je aan? Verras ons met je cv en een motivatie!

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig

Projectleider rail Heidi van de Haar
Meer informatie
Heidi van de Haar
Inhoudelijke informatie
Ferry van Lieshout