Werkvoorbereider cultuurtechniek / natuurtechniek

RPS zoekt binnen het team landschap en natuur versterking voor de functie van werkvoorbereider.
Als werkvoorbereider sta je aan de basis van onze projecten en draag je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je eigen werk. Je houdt je voornamelijk (zelfstandig of in teamverband) bezig met het voorbereiden en uitwerken van projecten op het gebied van natuur- en recreatiegebieden waarin water een centrale plaats inneemt, ecologische verbindingszones, beekherstel, fiets- en wandelpaden en kleine kunstwerken.

Je stelt voor aanvang van de uitvoeringsfase de projectspecificaties, de projectplanning en de werkbegroting op. Je werkt schetsontwerpen uit tot en met gedetailleerde bestekstekeningen.
Daarnaast stel je contractdocumenten (RAW of geïntegreerde contracten) op en verzorg je de ramingen en vergunningaanvragen . Zowel schriftelijk als mondeling onderhoudt je contact met opdrachtgevers, leveranciers en overige belanghebbenden en volgt nauwgezet de ontwikkeling van alle facetten binnen jouw vakgebied. Ook draag je zorg voor informatievoorziening aan de projectleider.

Het projectaanbod is zeer gevarieerd en wij bieden veel ruimte voor eigen initiatief.

Jouw profiel

  • je hebt affiniteit met de natuurbouw- en cultuurtechnische projecten
  • je bent trots op wat je doet, ambieert een carrière bij een ingenieursbureau en bent bereid energie te steken in je eigen ontwikkeling
  • je durft verantwoordelijkheid te nemen en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan
  • eigenschappen als een flexibele instelling, communicatief vaardig, een resultaatgerichte en proactieve houding zijn op jou van toepassing

Je vakkennis
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider op het vakgebied natuurbouw- en cultuurtechniek. Je functioneert minimaal op mbo+ of hbo werk- en denkniveau, aantoonbaar door een afgeronde opleiding cultuurtechniek of natuurbouw. Kennis van AutoCAD is noodzakelijk en/of Civil 3D is een pre. RAW-besteksystematiek en het opstellen van kostenramingen (SSK) heeft echter geen geheimen voor je. Ook het opstellen van planningen is bekend terrein. Kennis van UAV-gc contractvorming is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Wij bieden
Bij RPS heb je de mogelijkheid jezelf te ontplooien en op de kaart te zetten. Het werken in markt¬gerichte teams zorgt voor een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Dit leidt tot transparantie binnen ons bedrijf en maakt dat collega’s elkaar kennen en van elkaar weten waarmee ze zich bezig houden. Kennis, kunde, kwaliteit en samenwerken staan garant voor het realiseren van mooie en boeiende projecten in een prettige werksfeer.

RPS biedt je hierbij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij scholing en opleiding gestimuleerd worden. Je standplaats wordt Leerdam.

Herken je jezelf in deze functieomschrijving en stel je prijs op een informele, collegiale werksfeer, dan ontvangen wij graag je sollicitatie voorzien van je curriculum vitae.

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig

Werkvoorbereider cultuurtechniek / natuurtechniek Marrit Zijderveld
Meer informatie
Marrit Zijderveld
Inhoudelijke informatie
Tom Denayère