Huisvestingsadvies

Uw organisatie is continu in ontwikkeling. Dit stelt steeds veranderende eisen aan uw huisvesting. Mogelijk geeft personele groei of reorganisatie reden voor een herziening van het huisvestingsconcept.

Of volstaat uw huisvesting niet meer door de technische staat of een andere gewenste uitstraling. Wij laten uw medewerkers effectiever werken binnen een inspirerende werkomgeving. Zo helpen we u bij het creëren van passende huisvesting tegen aanvaardbare investeringen.

Plan van aanpak
Start u met een groot of complex huisvestingsproject? Dan brengen wij al in een vroeg stadium structuur en bedrijfskundige kennis in. Zo maken we met alle betrokkenen heldere afspraken in een plan van aanpak. Niet alleen over uitgangspunten, randvoorwaarden en de aanpak. Ook over de planning en verdeling van taken en verantwoordelijkheden.

Succesfactor
Uw medewerkers betrekken we nadrukkelijk bij het huisvestingsproces. Wij gebruiken hun input en koppelen voortdurend terug wat ermee gebeurt. Op deze wijze creëren we draagvlak onder de gebruikers. Onze ervaring in dit soort projecten leert dat dit een belangrijke succesfactor is bij huisvestingsprocessen. Daarmee zorgen we er voor dat uw (her)huisvestingsproces beheerst en in de greep blijft.

Maatwerk
Bewust inspelen op veranderende uitgangspunten en randvoorwaarden. Met maatwerkoplossingen waarmee u flexibel meebeweegt op toekomstige ontwikkelingen. Omlijst met een persoonlijke en pragmatische aanpak. Daarmee maken wij voor u het verschil. Uw complete (her)huisvestingsproces is bij onze ervaren adviseurs in vertrouwde handen.

INTERESSANT

TEAM HUISVESTINGSADVIES

HUISVESTINGSADVIES